perjantai 2. joulukuuta 2011

Vihdoin alkaa rullaamaan

Nyt on hirsitalopaketti tilattu. Se saapuupi viikolla 20!! Eli nyt on pistettävä hippulat vinkumaan jotta tuolloin on kaikki valmiina hirsiä varten. Ensimmäinen laskukin tuli tuossa kuitattua, vaikkei vielä muuta näkyvää olekkaan kuin kasa paperia.
Hirsipaketin toimittajaksi pitkän urakan jälkeen päätyi Maanhonka, tässä etäisesti meidän taloa muistuttava talo heidän sivuilta. Meillähän on itse suunniteltu pohja joten innolla odotellaan miltä se sitten oikeasti näyttää :D

Ensi viikolla starttaa sitten kunnolla toiminta. Keskiviikkona tulee jätevesisuunnittelija sekä asemakuvan piirtäjä tontille katselemaan paikkoja. Torstaina tulee metsuri laittamaan tontin tasaseksi, joskin toivottavasti ei ihan kokonaan.. tulis aika kalju pläntti jos kaikki menee maihin! Perjantaina mennäänkin sitten Lohjan Isku-keittiöt liikkeeseen suunnittelemaan keittiötä ja kodinhoitohuonetta. Jännääjämeräämukavaa!!!

Saunamökkikin tuossa tilaa tupsautettiin. Sattui sopivasti kun hoksattiin Matintuvan nettisivuilla ilmoitus pilottikohteen etsinnästä. Eero sinne soitteli, ja nyt sitten saadaan oma timber frame sauna. Katsotaan saataisko sauna ennen taloa, sais sitten raksailijat ottaa välillä löylyt jos oikeen tuloo hiki hirsiä nostelles!

Tästä on hyvä jatkaa!!

Toivottavasti jo ens viikolla ois lisää kerrottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti