perjantai 23. maaliskuuta 2012

Räjäytystä tiedossa

Vahvistui että talon paikkaa pitää räjäyttää. Ens viikolla tiistaina alkaakin sitten pommitus tontilla. Äiti sanoi ettei se kuulemma olis meidän tontti jos ei siellä tarttis räjäyttää.. Jännä nähdä mitä siellä sitten tapahtuukaan ja minkälaiset perustukset meille loppuviimein tulee.
Porakaivo siirrettiin tästä syystä jonnekkin hamaan tulevaisuuteen.

Nyt on ollut tontilla hiljaista tiistaista lähtien kun kaivurikuski lähti toiselle urakalle. Palailee sitten räjäyttämisen jälkeen takasin hommiin.

Huomenna lähdetään katsomaan saunamökkiä Tampestereelle tai tarkemmin sanottuna paikka tais olla Lempäälä. Kiva nähdä se vihdoin ihan livenä kun tähän asti ollaan vaan kuvista kurkisteltu! Suunnitellaan samalla lauteiden paikka ja tuvan puolelle kerrossänky.
Saa nähdä missä vaiheessa saadaan mökki mahdutettua tontille kun hirsitoimitus täytyypi ottaa saunamökin paikalle odottelemaan kasausta kun muuten tahtoo olla vähän tunkua tontilla. Lääniä piisaa mutta tilaa ei ole liiaksi.

Viikonloppuna tiedossa myös puusavotta. Talon paikka sen verran siirtyy että pitää viiden metrin kaistale kaataa puita pois tieltä. Että ei tule tekemisen puutetta tänäkään viikonloppuna!

Tänään lennähdän takaisin kotiin täältä pohjosesta. Viikko mennä vilahti taas :) Enää 8 viikkoa hirsien tuloon!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti