keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kesälomalla touhuttua

Viimeistä kesälomaviikkoa viedään ja kovasti on tuvassa touhuttu.
Ihan ei siinä aikataulussa olla kuin mitä pitäis olla että tämän vuoden puolella olis toiveita muuttaa, mutta hyvällä mallilla kuitenkin. Tässä kesälomalla aikaansaatuja juttuja, osa varmaan unohtuu kirjoittaa..

Seinät on saatu umpeen ja viimeiset ikkunat saadaan asennettua parin viikon kuluttua jos kaikki menee hyvin. Päädyt on paneloitu, pitkiltä seiniltä vielä puuttuu hirsipanelit ja sitten nekin on valmiit.

Lattiakoolaus saatiin tänään valmiiksi ja villapuhaltajaa nyt odotellaan!
Putkimies kävi toissapäiväna asentamassa viemäröinnit ja siellä onkin sitten seuraava työnsarka kun pitää styroksit asetella ojennukseen. Saatiin (lue: maksettiin itsemme kipeiksi) mahtava kurasyöppö kodinhoitohuoneeseen! Ei pitäis ihan heti mennä tukkoon, ja on helppo pestä ja tyhjentää!

Talkootkin oli ja meni, kuvia ei montaa tullu tohinassa otettua. Saunaan saatiin kiuas ja piippu asennettua, kivet vaan vielä uupuu. Kiuas kuitenkin jo poltettiin puhtaaksi. Sauna on nyt kaikilta sisäpinnoilta käsitelty ja ulkopinta homeenestoaineella kyllästetty.
Polttopuita tehtiin pari kuutiota, saatiin Riitalta klapikone lainaan niin sillä oli näppärä halkoi puita, ei tarvinnu kirveen kanssa heilua.

Ja sitten tietenkin ne tärkeimmät, eli kuvat kaikesta!!



















Paavo teki meille upeat kahvat saunamökin oviin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti